Profil

Wentzell Alysa

Angaben zum Lebenslauf

Voorheen moest je by using de ambassade een visum aan vragen of through een commerciële partij een uitnodiging aanvragen voor een visa on arrival. Je kunt natuurlijk gewoon een visum aanvragen bij de Vietnamese ambassade in Den Haag, maar persoonlijk vind ik dit de meest omslachtige manier. - Om uw visum bij aankomst op te halen, moet u een aantal documenten meenemen: origineel paspoort + visumgoedkeuring + Vietnamees Visum Aanvraagformulier (Dit formulier is verkrijgbaar op het vliegveld, maar wij sturen dit formulier meestal mee met de e-mail, of u kunt het hier downloaden om in te vullen, een foto bij te voegen en te ondertekenen, om zo tijd te besparen na aankomst) + Stempelkosten ($twenty five/persoon voor 1 maand en three maanden eenmalige entree, $fifty/persoon voor 1 maand en three maanden meervoudige entree, $95/persoon voor six maanden meervoudige entree en $135/persoon voor een visum voor 1 jaar). Het visum on arrival werd eerder altijd het meest aangevraagd, tot het minute dat je in Nederland de mogelijkheid om een e-visum aan te vragen, wat sinds commence 2018 mogelijk is. Nu wordt het e-visum door de Nederlanders het meest gekozen. Je e-visum voor Vietnam is 30 dagen geldig en binnen deze periode kan je zonder zorgen in Vietnam reizen. Zo kan de aanvraag altijd correct bij de Chinese overheid worden ingediend, zodat de kans op slagen het grootst is. Een ander voordeel aan een visum China on the web aanvragen, is dat Guys niet meer naar het consulaat voor het visum China hoeft te reizen. De route is prachtig; je reist langs het Baikalmeer, dwars door de steppen van Mongolië en langs de Grote Chinese Muur naar deze reis heb je drie visa nodig, voor Rusland, Mongolië en China.

Visum